Blogg

Nu e det (H)jul..

Tiden går fort när man knappt hinner med. Sen sista inlägget har det hunnit hända en del. Ränneslätt kördes men det är synd att säga att det gick bra. Regnade gjorde det hela tiden fram till tävlingen och även på tävlingsdagen. Nya däck hade jag men av någon anledning hann jag inte göra klart allt innan jag körde t Eksjö och väl på plats gick det inte at få moussarna att "poppa" på plats. Alltså fick det bli gamla däck och slang i däcken...

Jag lyckades iaf avverka fyra varv men det var kämpigt.

Gotland var anmält och ordnat men tyvärr pga av anledningar jag inte junde råda över så var jag tvingen att stryka GGN 2017 och därmed klassikermedaljen. Tråkigt men det såg ut att vara en väldigt blöt tillställning...

Emellanåt hinner jag bygga vidare på ett annat projekt som jag har. Flattrack. Hojen är baserad på en KTM 525 och det börjar äntligen likan en flattrackhoj nu. Tack för hjälpen Daniel Hellström. Lite småfix kvar sen e det klart för start :)

Så här på hösten när RR-säsongen e slut får man passa på att serva det ssom behöver servas. Sen har jag också en förkärlek för att skruva isär allt för att se om det går att göra det bättre.

Fjädring är något som jag mer eller mindre har förbisett under åren. Jag har satsat på effekt....smart eller. Nä det är ganska uppenbart hur stor inverkan chassit har på körningen och ända från början har folk sagt - satsa på fjädringen.

Nu har jag iaf tagit det till mig. Jag tog hjälp av Öhlins Jocke och det ska bli spännande att se om det kommer att bli stor skillnad till våren. Jag har fått alla mått hur chassit ska ställas in så man har en bra utgångspunkt.

Lite mer enduro ska det bli bara det fryser till eller torkar upp. Hösten har varit otroligt blöt o de flesta banorna har varit översvämmade eller okörbara. Tanken är att det ska bli lite tävling med dubbdäcken när tillfälle ges :)

Nu väntar lite julfirande o sen e det dags att förebereda säsongen 2018.

GOD JUL

<< Tillbaka till föregående sida

Instagram

Kommande event

Inga event i oktober 2021

Sponsorer

Länkar