Blogg

Stångebroslaget 2017

Även i år tänkte jag att jag skulle genomföra enduroklassikern. Den börjar med Stångebroslaget utanför Linköping 7-9 juli.

Vädret var lite osäkert i år. Förra året var kanon med lite regn precis innan vår start. Det gjorde banan jättebra. I år var det lite annorlunda. Det var snustorrt i backen och jag var lite orolig när jag såg hur mycket det dammade i några av de andra klasserna med färre deltagare. I år startade jag längre fram än förra året pga seedning från föregående år. Jag hade nr 260, alltså mitt i smeten.

När starten gick bråkade hojen o gick inte igång direkt så jag tappade ganska mkt i början. Men sen var det som vanligt. Trångt som fan i första kurvan sen samma större delen av varvet. Det var dock bland det värsta jag har varit med om i enduro. Det dammade så man inte såg föraren framför sig i vissa partier. Nån gång körde jag över framförvarande hoj eftersom man inte såg marken o de som hade ramlat framför. Jag övervägde att bryta men tänte att har man startat så får man fullfölja.

 

Det slutade med 3 varv och en ny Stångebromedalj. Skönt!

Nu väntar Ränneslätt den 23 september och formen är tyvärr inte den bästa. Det kommer att bli tufft....

<< Tillbaka till föregående sida

Instagram

Kommande event

Inga event i oktober 2021

Sponsorer

Länkar